Міська організація нової місцевої політсили знайшла оригінальний підхід до формування направленості своєї діяльності.

«Партія Вінничан» запропонувала вінничанам долучитись до розроблення програми розвитку міста та втілювати проекти за допомогою фахівців у різних галузях, які приєднуються до партії. Для цього партійці запустили сайт де в режимі діалогу з місцевим осередком партії можна буде розробляти проекти у 15 різних напрямках.

Фактично, партійці створили, такий собі, креативний HAB де запорукою успішності проектів є особиста зацікавленість вінничан у їх втіленні.

Сайт «vinnychany.vn.ua» сьогодні, 8-го вересня, презентував, офіційний координатор “Партії Вінничан” по місту Вінниця – відомий адвокат та приватний підприємець, Роман Корченюк.

«Ми розробили 15 основних напрямків розвитку Вінниці. «ПАРТІЯ ВІННИЧАН» докладе максимум зусиль, щоб реалізувати їх. Але ми відкриті до нового і зацікавлені у Вашому баченні розвитку міста.
Для цього ми запустили сайт, щоб ви могли повідомити про власні ідеї, проєкти для нашого міста, також ми очікуємо на ваші зауваження та поради щодо визначених нами напрямків.
Важливо. Наша програма не є догмою, ми пропонуємо вінничанам вдосконалювати її в режимі онлайн, з можливість постійного покращення, актуалізації та редагування за принципом Вікіпедії. Також пропонуємо вінничанам долучитися до розробки конкретних проектів та їх впровадження.

Переходьте за посиланням: vinnychany.vn.ua – ми очікуємо на ваші ідеї для нашого міста! Долучайтеся до напрацювання Ідей Успіху Вінниці!», – каже Роман Корченюк.

Попередня публікаціяНа Вінниччині тимчасово відключать газопостачання
Наступна публікаціяУ Вінниці до Дня міста пройде два святкових челенджі