У Вінниці завершується будівництво нового корпусу лікарні швидкої медичної допомоги. Про це повідомляє мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці.

Роботи йдуть повним ходом. Будівельники приступили до монтажу систем «чистих приміщень», в яких підвищені вимоги до стерильності та мікроклімату.

Зокрема, в операційних монтують спеціальні HPL-панелі з гігієнічного матеріалу. Також оперблок оснащують системою вентиляції з подачею повітря ламінарним потоком. Це гарантує підтримку стерильності під час роботи хірургів.

Внутрішні роботи тривають і в інших зонах. Будівельники оздоблюють приміщення, розводять комунікації. Прокладають мережі лікувальних газів. Вже змонтували 1 з двох ліфтів.

Важливо, щоб усе виконувалось якісно, технологічно і на совість. Для міста – проект стратегічний. Це буде найсучасніша та найефективніша лікарня, яка надаватиме екстрену допомогу. Пацієнтів з численними травмами та постраждалих у ДТП будуть везти саме у цей центр.

Широкий спектр діагностики, реанімаційне та операційне обладнання – усе оснащення буде експертного класу. Це те, що потрібно медикам, аби рятувати життя. Зробимо максимум, щоб медичний заклад почав працювати у наступному році.

Попередня публікаціяНа Вінниччині 4406 випадків захворювання на COVID -19
Наступна публікаціяНа Вінниччині ліквідували загоряння господарчої будівлі