У Вінниці поліцейські затримали вбивцю. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

6 вересня у Вінниці оперативники Київського відділення поліції затримали підозрюваного у вбивстві жителя обласного центру. Під час конфлікту 30 – річному потерпілому смертельне ножове поранення наніс його знайомий. Зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення.

Близько 17.00 години до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних будинків по вулиці Нечуя – Левицького сталося вбивство. Слідчо-оперативна група поліції, яка прибула на виклик, виявила потерпілого з ножовим пораненням.

Як розповів керівник Київського відділення поліції Михайло Лепей, поліцейські з’ясували, що між потерпілим та правопорушником під час розпиття спиртних напоїв виник конфлікт. Зловмисник взяв у руки кухонний ніж, та завдав покійному один удар в ділянку грудей. Поранення виявилось смертельним.

Орієнтування на розшук зловмисника поліцейські надали всім екіпажам поліції, які несли службу на території обласного центру. Протягом години бійці батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця» затримали зловмисника на одній з вулиць міста.

Ним виявився 44 – річний чоловік без постійного місця проживання, який раніше притягувався до відповідальності за аналогічний злочин. На момент вчинення злочину правопорушник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо оголошення йому про підозру. За фактом умисного вбивства розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України. Такий злочин карається ув’язненням терміном до 15 років.

Попередня публікаціяУ Вінниці запрацювала школа громадських радників з інклюзії
Наступна публікаціяУ Вінниці 14 гуртків естетичного виховання набирають учнів