Поліція затримала молодика, який вчинив замах на вбивство вінничанина.
Вчора, 4 вересня у Вінниці неподалік площі Гагаріна працівники поліції затримали 20-річного жителя Вінницького району, який під час конфлікту з вінничанином здійснив у нього декілька пострілів. Потерпілий з тілесними ушкодженнями госпіталізований. Правопорушник затриманий в процесуальному порядку.
Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Віталій Курчик, першочерговими слідчими діями встановлено, що близько 23 години між молодиками виник конфлікт в приміщенні одного із розважальних закладів міста. З’ясовувати стосунки чоловіки продовжили на вулиці. Під час суперечки затриманий з пістолета, попередньо травматичного, здійснив два постріли у бік супротивника та травмував його.
20-річного правопорушника затримали оперативники Вінницького відділу поліції, які знаходились неподалік місця вчинення правопорушення. Зловмисник затриманий в процесуальному порядку, вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Вилучена зброя направлена на експертизу.
Загрози життю 21-річному потерпілому немає.
Слідством відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 п. 7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство з хуліганських мотивів). Правопорушникові загрожує до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, повідомляє поліція Вінницької області.

Світлина від Поліція Вінницької області.

Світлина від Поліція Вінницької області.

Світлина від Поліція Вінницької області.

Попередня публікаціяДругий поверх Вінницького палацу мистецтв “Зоря” поремонтували
Наступна публікаціяНа Вінниччині правоохоронці припинили нелегальний видобуток глини