Сервіс, створений у Вінниці і інкорпорований в Остіні, в ході раунду А привернув інвестиції від Sapphire Ventures і інших компаній, повідомляє сайт inventure.com.ua

Повідомляється, що в новому раунді Restream обсягом $ 50 млн. взяв участь ряд інвесторів на чолі з фондами Sapphire Ventures and Insight Partners. За умовами угоди, керуючий партнер Sapphire Ventures, Пол Левін і керуючий партнер Insight Partners, Тедді Варди, увійшли в борд директорів українського стартапу.

Попередній раунд стартапу відбувся в 2018 році. Тоді сервіс Restream залучив $ 4,5 млн. Від фондів Silverton Partners, Liquid2 і Anorak Ventures.

Сервіс Restream дозволяє стримеру одночасно транслювати своє відео на 30 платформах зі списку інтеграцій компанії, таких як Twitch, Youtube, Periscope, Facebook і інші. Додатковим функціоналом Restream, поліпшує взаємодію стрімерів з їх аудиторіями на самих платформах, є наскрізний чат і наскрізна аналітика.

Restream був заснований Олександром Худом і Андрієм Суржинским в січні 2015 року .. За власними даними компанії, число стрімерів сервісу досягає 2 мільйонів.

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині поліцейські виявили двох малолітніх дітей, яких мати зачинила в зруйнованому сараї
Наступна публікаціяВ Томашпільському районі знешкодили 76-міліметровий артснаряд