Могилів-Подільська місцева прокуратура до місцевого суду направили обвинувальний акт на громадянина Республіки Молдова, якого обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 369 КК України – надання службовій особі неправомірної вигоди за вчинення службовою особою в інтересах того, хто надає таку вигоду будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища.

За даними слідства, іноземець, з метою здійснити перетин державного кордону, всупереч вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», надав неправомірну вигоду службовій особі Могилів-Подільського прикордонного загону у розмірі 100 доларів США. 

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, повідомляє пресслужба прокуратури Вінницької області.

Попередня публікаціяУ Вінниці почали виплачувати муніципальні доплати за серпень
Наступна публікаціяВінницькі заклади профтехосвіти зараховуватимуть випускників до 1 листопада