У Вінниці всі дитячі садочки запрацюють до 25 серпня. Про це повідомляє мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці.

Я вже повідомляв, що вінницькі дитячі садки, які не встигли відкритись у червні, мають запрацювати до 25 серпня. Деякі з них вже пройшли перевірку спецкомісії та почали приймати діточок.

Станом на сьогодні у Вінниці вже функціонує 34 муніципальні садочки. Головна умова – всі працівники дитячих закладів мають пройти медобстеження та тестування на коронавірус. Це важлива і серйозна робота, бо під час такого аналізу дійсно вдалось виявити людей з безсимптомним перебігом COVID-19.

У садках, що працюють, дещо змінився режим прийому дітей: батьки не можуть заходити у приміщення закладу, а залишають і забирають діток на подвір’ї. Такі нові умови є вимушеною мірою, але ми повинні дотримуватись протиепідемічних заходів, щоб стримувати поширення коронавірусу.

Зараз при відкритті садочків бачимо таку саму тенденцію, як і на початку літа – у перші дні роботи діток приводять дуже мало. За тиждень-два маленьких вихованців уже більшає. Але можу запевнити батьків – якщо садок уже відкрився, то в ньому витримані всі норми, а персонал здоровий. Тому зі спокійним серцем можете віддавати своїх діток вихователям.

Попередня публікаціяУ Вінниці розповіли куди звертатися у разі несанкціонованого зняття коштів у громадському транспорті
Наступна публікаціяНа Вінниччині у мешканця Барського району поліцейські вилучили зброю та боєприпаси