У Вінниці поліцейські викрили міні-нарколабораторію. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

11 серпня поліцейські Київського відділення поліції провели санкціонований обшук в приватному будинку та вилучили необхідне приладдя для виготовлення наркотичних та психотропних речовин, амфетамін та марихуану. За словами начальника Київського відділення Віталія Стахова, до поліцейських надійшла оперативна інформація, що 31-річний чоловік виготовляє наркотики.

Під час санкціонованого обшуку в його помешканні поліцейські вилучили вже розфасовані пакетики з амфетаміном, марихуану, прекурсори для виготовлення наркотиків та психотропних речовин а також необхідне приладдя.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ст.309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).
В ході розслідування поліцейські з`ясовуватимуть з якою метою чоловік налагодив виготовлення наркотичних речовин.

Після проведення експертиз вилучених речових доказів вирішуватиметься питання про додаткову правову кваліфікацію дій зловмисника згідно ст.313 КК України (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням).

За такі правопорушення вінничанину загрожує до 5 років обмеження волі.

Попередня публікаціяНа Вінниччині поліцейські вилучили у жителя Шаргородського району гранату та боєприпаси
Наступна публікаціяУ Вінниці відбулося чергове обговорення стратегічного розвитку перспективної Вінницької міської ОТГ