У Вінниці продовжують проводити капітальний ремонт бібліотеки на вулиці Бучми. Про це повідомляє мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці.

Два місяці тому розпочали ремонт бібліотеки на вул. Бучми. Тепер будівля вже з новою покрівлею та сучасними вікнами. На цьому тижні будівельники приступають до утеплення стін.

Упевнений, що місцевим мешканцям приємно спостерігати за змінами. І коли оновлений заклад відновить роботу, сюди заглядатимуть частіше і діти, і дорослі. Адже бібліотеки у Вінниці давно перестали бути просто читальнями. А для мікрорайону Малих Хуторів вона – чи не єдиний культурний центр. Різні активності тут відбуваються практично цілий рік.

Тож, коли постало питання про її ремонт, ми вирішили робити його у комплексі: модернізація самої будівлі, інклюзивність та належний санвузол – за радянських часів він навіть не був передбачений у приміщенні. Після реконструкції цього закладу уже майже всі муніципальні бібліотеки відповідатимуть сучасним стандартам доступності.

А попит серед людей на послуги читалень є – переконався в цьому, побачивши масу коментарів від вінничан щодо їх уподобань в літературі. Тож оновлення наших бібліотек потрібне, будемо над цим працювати і в подальшому.

Попередня публікаціяНа Вінниччині у Черепашинцях рятувальники дістали тіло потопельника
Наступна публікаціяНа Вінниччині рятувальники ліквідували займання сіна на території приватного сектору