У Вінниці в межах проєкту “Підтримка дітей та молоді з важкою формою інвалідності та їх родин під час карантину”, родини отримали пакети допомоги

На Вінниччині, попри карантин, уже третій місяць тривають заняття з дітьми з особливими освітніми потребами, в межах проекту “Підтримка дітей та молоді з важкою формою інвалідності та їх родин під час карантину”. Команда вінницьких фахівців та батьків, в онлайн режимі, наполегливо опановують нові навички та закарбовують пройдене.

Вперше за карантин, батьки та діти змогли зустрітись у Центрі “Він Смарт” в суботу 1 серпня, приводом стало одержання продуктових пакунків, в межах проєкту. Зустріч пройшла з дотриманням норм карантину і щасливими посмішками з під масок. Всі дуже скучили за живим спілкуванням. На останок активні матусі, за власною ініціативою, пофарбували пандус в центрі “Він Смарт”.

“В час з яким ми зараз зіштовхнулись всім дуже не просто. Коли писали проєкт “Підтримка дітей та молоді з важкою формою інвалідності та їх родин під час карантину” крім онлайн занять включили його частиною допомогу продуктовими наборами та засобами захисту, які під час карантину дуже потрібні. Це також важлива підтримка, яка необхідна для родин дітей з інвалідністю, які потребують такої допомоги, та є учасниками проекту. Дуже вдячні за підтримку та такі можливості!
Проект “Підтримка дітей та молоді з важкою формою інвалідності та їх родин під час карантину” реалізовується за підтримки Міжнародний фонд “Відродження” та European Union in Ukraine в рамках гуманітарної ініціативи «Людяність і взаємодопомога», – розповідає, про проєкт та допомогу, голова Вінницького обласного осередку Всеукраїнської громадської організації “Українська спілка осіб з інвалідністю – УСІ, Леся Самойленко.

Попередня публікаціяНа Вінниччині загинув пішохід, на нього наїхали два авто
Наступна публікаціяПоліція Вінниці просить упізнати по фото двох жінок що імовірно причетні до крадіжки з крамниці