Вчора, 27 липня у Вінницькому районі оперативники затримали раніше судимого жителя Зарванців, який на зупинці громадського транспорту завдав молодій жінці тілесних ушкоджень. За вчинення хуліганських дій правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За словами т.в.о. начальника Вінницького районного відділення поліції Тараса Калачика, про злочин поліції повідомив водій автомобіля близько обіду. Проїжджаючи повз зупинку громадського транспорту біля села Зарванці, чоловік став свідком події і зупинився, щоб втрутитись в ситуацію. Зловмисник покинув потерпілу та втік. Завдяки опису нападника поліцейським вдалося його швидко розшукати та затримати за місцем проживання. 43-річний житель села Зарванці раніше притягувався до відповідальності за вчинення майнових та насильницьких злочинів.

Попередньо встановлено, що між зловмисником та потерпілою на зупинці виникла суперечка. Затримай, який перебував у стані сп’яніння,  каменем побив дівчину. Наразі потерпіла з тілесними ушкодження  перебуває у лікарні.
Зловмисник затриманий у процесуальному порядку.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). За таке правопорушення чоловіку загрожує до 7 років ув’язнення. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу, повідомляє поліція Вінницької області.

Попередня публікаціяЗавтра вінничан запрошують на онлайн обговорення «Майбутнє сільських територій біля міста. Яке воно?»
Наступна публікаціяУ Вінниці інспектори з паркування працюватимуть на електроскутерах