Днями конкурсна комісія визначила переможців обласного конкурсу на кращий відеоролик до Дня родини «Щаслива родина – душа України». Конкурсантів обирали у два етапи – міському та обласному. У другому етапі перемогла Юр Олександра, повідомляє Вінницька міська рада.

Нагадаємо, на міський конкурс подали свої роботи вісім учасників, серед них і визначили переможців у трьох вікових категоріях. Перша категорія – учасники віком від 7 до 10 років, друга від 11 до 14 років та третя – від 15 до 17 років. Загалом на обласний конкурс подали 40 відеоробіт. З усіма конкурсними роботами можна познайомитися за посиланням https://cutt.ly/Wa4PL8j .

«Приємно відзначити, що серед поданих на обласний конкурс робіт, переможцями визнано учасників, які проживають на території Вінницької міської об’єднаної територіальної громади та стали переможцями І етапу конкурсу. У першій віковій категорії» (від 7 до 10 років) перше місце здобула Юр Олександра. У другій віковій категорії Віра Гамалєєва зайняла третє місце, і третій віковій категорії також «бронза» дісталася Ользі Шевчук», – розповіла директора департаменту соціальної політики Валентина Войткова.

Попередня публікаціяПоліцією розшукує Ярослава Коверника
Наступна публікаціяНа Вінниччині в ДТП загинули четверо людей