Сьогодні, 22 липня, о 14.13 год. на спецлінію 102 надійшло анонімне повідомлення від чоловіка, що на території молокозаводу у м. Гайсин він залишив небезпечний предмет, який може вибухнути. Протягом години приміщення та територія заводу були  обстежені вибухотехніками та кінологами. Жодних вибухових або небезпечних предметів не виявлено.    

За словами начальника Гайсинського відділу поліції Ігоря Соломона, за кілька хвилин після отримання повідомлення на місці події прибула слідчо-оперативна група поліції, екіпажі групи реагування патрульної поліції,  рятувальники та медики. До приїзду вибухотехників та кінологів поліцейські евакуювали близько 100 працівників заводу, небезпечне місце огородили попереджувальною стрічкою та скерували рух транспорту в об’їзд потенційно небезпечної території. 

Протягом годин  фахівці обстежили заклад. Небезпечні предмети не були виявлені. Слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

За таке правопорушення передбачено до 6 років ув’язнення.
Наразі поліція встановлює особу чоловіка, який надав завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.  

Попередня публікаціяНа Вінниччині правоохоронці знайшли у жінки плантацію конопель
Наступна публікаціяНа Вінниччині чотирьох посадовців підозрюють в розкраданні коштів на будівництві стадіону