Поліція розслідує обставини аварії у Мурованокуриловецькому районі, де загинули троє людей. Аварія сталась на автошляху Вищеольчедаїв – Котюжани – Муровані Курилівці близько 18.00 год.

На місці ДТП рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту деблокували 29-річного водія легковика та передали працівникам екстреної медичної допомоги. По дорозі до медичного закладу чоловік помер, повідомили в ДСНС у Вінницькій області.

За словами начальника Мурованокуриловецького відділення поліції Олександра Намакарського, за попередньою інформацією, 29-річний водій автомобіля Toyota Avensis виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з зерновозом MAN. У результаті аварії водій та дві 56-річні пасажирки легковика від отриманих тілесних ушкоджень загинули. Усі потерпілі – місцеві жителі.

На місці події провели першочергові слідчі дії. Рятувальники дістали загиблих з автомобіля. Обставини та причини автопригоди слідство з’ясує після проведення ряду експертиз та слідчих дій.
Слідчим управлінням поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачено до 10 років позбавлення волі, повідомляє поліція Вінницької області.

Попередня публікаціяНа Вінниччині зібрали 99 мільйонів гривень податків з реалізації тютюну та алкоголю
Наступна публікаціяУ Вінниці реставрують музей Коцюбинського і готують інтерактивну експозицію. Фото