Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області проводять щоденний моніторинг дотримання суб’єктами господарювання вимог тимчасових рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України щодо профілактики COVID-19.

Так, за період з 14 по 20 липня 2020 року спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області проведено 1919 моніторингових обстежень суб’єктів господарювання, а саме:

  • Перевірено закладів громадського харчування – 353, з них з порушеннями – 53. Вжито заходів: складено протоколів – 27, направлено приписів щодо усунення недоліків – 18, інформовано органи влади – 15, інформовано правоохоронні органи – 2.
  • Перевірено об’єктів торгівлі продовольчими товарами – 870, з них з порушеннями – 171. Вжито заходів: складено протоколів – 67, направлено приписів щодо усунення недоліків – 60, інформовано органи влади – 38, інформовано правоохоронні органи – 0.
  • Перевірено об’єктів торгівлі непродовольчими товарами – 563, з них з порушеннями – 64. Вжито заходів: складено протоколів – 7, направлено приписів щодо усунення недоліків – 28, інформовано органи влади – 23; інформовано правоохоронні органи – 1.
  • Проведено 133 перевірки роботи агропродовольчих ринків, з них порушення виявлялись у 34 випадках. Вжито заходів: складено протоколів – 20, направлено приписів щодо усунення недоліків – 12, інформовано органи влади – 9, інформовано правоохоронні органи – 1.
Попередня публікаціяНа Вінниччині 34 нових випадки захворювання на коронавірус
Наступна публікаціяНа Вінниччині поліцейські знайшли трирічного хлопчика