У Вінниці нетверезий таксист без прав намагався дати хабаря поліцейським. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

Сьогодні, близько 1-ї години ночі, на вулиці Князів Коріатовичів патрульні помітили автомобіль однієї зі служб таксі Chevrolet Lacetti, який рухався із непрацюючим лівим ліхтарем ближнього світла.

Інспектори зупинили автівку. Спілкуючись із водієм, виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік водійського посвідчення не мав, оскільки позбавлений права керування за водіння напідпитку.

Порушник погодився пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки. В організмі водія виявили 2,43 проміле алкоголю.

Під час оформлення адміністративних матеріалів кермувальник неодноразово пропонував патрульним гроші за непритягнення його до відповідальності. Чоловік спочатку пропонував тисячу, а потім і десять тисяч гривень, не реагуючи на попередження поліцейських, що за це передбачена кримінальна відповідальність.

На 33-річного водія автомобіля Chevrolet Lacetti патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування напідпитку) КУпАП, винесли постанови за ч. 1 ст. 121 (Керування транспортним засобом, що має технічні несправності) КУпАП та за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу для встановлення усіх обставин справи.

Попередня публікаціяНа Вінниччині поліцейські вилучили незареєстровану нарізну гвинтівку та набої вилучили у жителя Ямполя
Наступна публікаціяНа Вінниччині поблизу села Петрик знайшли авіабомбу