У Вінниці на автовокзалі в Тяжилові двоє хлопців викрали 320 пачок морозива на 5 тисяч гривень. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

Працівники Лівобережного відділення поліції затримали двох молодиків, які вночі з торгівельних точок на території «Східного» автовокзалу вчинили дві крадіжки – викрали 320 пачок морозива на суму близько 5 000 гривень, жувальні гумки, печиво та різні солодощі. За такі правопорушення затриманим загрожує до 6 років ув’язнення.

Ранком 6 липня до поліції надійшло повідомлення, що вночі на території вінницького автовокзалу невідомі особи пошкодили холодильник та викрали 320 пачок морозива. Аналогічне повідомлення про пошкодження торговельного кіоску та викрадення солодощів надійшло у поліцію 11 липня.

Провівши оперативні та розшукові заходи, переглянувши відео з камер спостереження, поліцейські встановили та затримали осіб, причетних до цього злочину. Ними виявились вінничани віком 17 та 19 років. 

Попередньо встановлено, прогулюючись територією автовокзалу, хлопцям спало на думку викрасти морозиво з холодильника. Зірвавши захисне обладнання, правопорушники викрали 320 пачок морозива, яким дорогою додому пригощали перехожих. 
Через тиждень хлопці наважились ще на одну крадіжку. Розбивши камінцем скло, з торговельного кіоску на території цього ж автовокзалу зловмисники викрали печиво, шоколад, жувальні гумки та інші солодощі.    

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). За таке правопорушення молодикам загрожує до 6 років позбавлення волі. 

Попередня публікаціяНезабаром у Вінниці здадуть в експлуатацію школу на Поділлі. Фото
Наступна публікаціяУ Вінниці через реконструкцію торговельного центру буде обмежено рух транспорту на пішоходів