У Вінниці рятувальники провели акцію «Небезпечна вода» на вінницьких пляжах. Про це повідомляє ДСНС.

1 липня в рамках Всеукраїнської акції «Небезпечна вода» вінницькі рятувальники разом із фахівцями ювенальної превенції ГУ НП у Вінницькій області провели спільний рейд на Вінницьких пляжах. Під час заходу фахівці ДСНС ознайомили громадян із сумною статистикою загибелі людей на водних об’єктах. Крім того, пояснили дорослим, що основними причинами загибелі на водоймах є купання в стані алкогольного сп’яніння та порушення елементарних правил поведінки.

Особливу акцентували увагу батьків на постійний нагляд за дітьми під час їхнього купання, пояснили, що небезпечно купатися поодинці та відпливати далеко від берега. Громадянам під час рейду працівники ДСНС вручили інформаційні листівки із зазначеними правилами безпеки та закликали людей бути обережними під час відпочинку поблизу водойм!

Вінницькі рятувальники спільно із поліцейськими провели профілактичний рейд на водоймах

1 липня в рамках Всеукраїнської акції «Небезпечна вода» вінницькі рятувальники разом із фахівцями ювенальної превенції ГУ НП у Вінницькій області провели спільний рейд на Вінницьких пляжах. Під час заходу фахівці ДСНС ознайомили громадян із сумною статистикою загибелі людей на водних об’єктах. Крім того, пояснили дорослим, що основними причинами загибелі на водоймах є купання в стані алкогольного сп'яніння та порушення елементарних правил поведінки. Особливу акцентували увагу батьків на постійний нагляд за дітьми під час їхнього купання, пояснили, що небезпечно купатися поодинці та відпливати далеко від берега. Громадянам під час рейду працівники ДСНС вручили інформаційні листівки із зазначеними правилами безпеки та закликали людей бути обережними під час відпочинку поблизу водойм!

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Вінницькій області Середа, 1 липня 2020 р.
Попередня публікаціяУ Могилеві-Подільському правоохоронці затримали керівника однієї з автошкіл під час отримання хабаря. Фото
Наступна публікація8 років ув’язнення загрожує жителю Калинівки за нанесення тілесних ушкоджень родичу