На Вінниччині поліція затримала підозрюваного у пограбуванні школярки. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

29 червня немирівські поліцейські затримали правопорушника, який пограбував малолітню дівчинку. Нападник відібрав у потерпілої мобільний телефон. До поліції звернулась 29 – річна жителька м. Немирів та повідомила, що близько 11.00 години на вулиці Покровського її 10 – річну доньку пограбував невідомий чоловік. Застосувавши фізичну силу, правопорушник затягнув дитину під місцевий міст та відібрав мобільний телефон «HUAWEI».

Як розповів начальник Немирівського відділення поліції Петро Скічко, потерпіла описала свого нападника та вказала, що чоловік носить бороду. В ході проведення розшукових заходів працівники поліції встановили особу правопорушника, який може бути причетним до пограбування. Аби зловмисник не зміг втекти, поліцейські перекрили усі шляхи мобільними екіпажами. Під час відпрацювання приміської території у полі поліцейські помітили схожого за описом чоловіка. Зловмисник почав тікати, але вже за кілька хвилин поліцейські його наздогнали та затримали.

Ним виявився 25 – річний житель с. Мухівці. Правопорушник затриманий в процесуальному порядку. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. У зловмисника вилучено мобільний телефон потерпілої дівчинки.
Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання – до шести років ув’язнення.

Попередня публікаціяУ Вінниці поновлять розмітку велопереїздів на перехрестях міста
Наступна публікаціяПоблизу Пултівців знайшли артилерійський снаряд та гранату