У Вінниці продовжують ремонт міжпанельних стиків житлових будинків. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

У багатоквартирних будинках продовжують ремонт міжпанельних стиків. Цього року такі роботи були проведені у семи будинках, за адресами: вул. Стельмаха, 35, Ващука, 15, Воїнів-Інтернаціоналістів, 8, Ващука, 11, А.Первозванного, 46, Воїнів-Інтернаціоналістів, 6, Ващука, 9.

Ремонт міжпанельних стиків – це один із видів капітальних робіт, який одразу увійшов у перелік найбільш затребуваних мешканцями «хрущовок». Саме ці будинки мають погану гідроізоляцію міжпанельних швів, яка з часом лише погіршується.

«В цьому році ми спільно із мешканцями відремонтували міжпанельні шви в семи будинках. Роботи проводяться на умовах співфінансування – 70% виділяється з міського бюджету, 30% – збирають мешканці багатоповерхівки. Також на умовах співфінансування можна провести ряд інших капітальних робіт у будинку. Ми завжди підтримуємо активних мешканців, які готові до співпраці», – зазначив директор департаменту житлового господарства Роман Фурман.

Незважаючи на те, що епідемія коронавірусу внесла корективи у попередні плани по капітальному ремонту та реконструкції на 2020 рік, роботи у місті продовжуються. Разом з тим, видатки в цілому по цьому напрямку скоротилися на 30%.

Попередня публікаціяВінниччина увійшла в п’ятірку областей з найбільшою кількістю шпиталізованих хворих на СOVID-19
Наступна публікаціяНа Вінниччині з початку карантину поліцейські склали 733 адміністративних протоколів на порушників