У Вінниці оперативники затримали розповсюджувачку метадону. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

Працівники управління карного розшуку обласного главку поліції затримали 32-річну вінничанку за підозрою у продажі метадону. Під час затримання у правопорушниці оперативники вилучили 12 розфасованих фольгових згортків наркотичної речовини.
Як розповів заступник начальника ГУНП у Вінницькій області Олександр Остроглядов, під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання м. Вінниці на вулиці Артема працівники карного розшуку виявили жінку, відносно якої у поліцейських виникли підозри щодо її причетності до розповсюдження наркотичних засобів . Під час проведеного огляду у зловмисниці вилучно згортки з речовиною, схожою на з метадон. Вилучено направлено на експертизу.

Встановлюючи обставини цієї події, поліцейські отримали інформацію, що 32-річна вінничанка, отримувала наркотичний засіб та інформацію щодо розкладання закладок від певної особи. В подальшому отримані згортки вона розповсюджувала покупцям.
Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Після проведення експертизи вилученої у зловмисниці речовини та збору усіх необхідних доказів, їй буде повідомлено про підозру. За збут наркотичних засобів законодавством передбачено покарання – до 8 років ув’язнення.

Попередня публікаціяУ Вінницькому районі втопився хлопець біля бази відпочинку
Наступна публікаціяКерівник поліції Вінниччини відзначив двох волонтерів