На початку тижня, 23 червня, в режимі відеоконференції пройшло засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при облдержадміністрації Вінниччини.

Обговорювали, питання практичної організації заходів у сфері національно-патріотичного виховання у період карантину.

«Незважаючи на те, що карантинні заходи продовжено до 31 липня 2020 року, робота у напрямку національно-патріотичного виховання на Вінниччині не може зупинятися,-  зазначила заступник голови обласної державної адміністрації-голова Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при облдержадміністрації Наталя Заболотна.- Хочу наголосити, що у зв’язку зі збільшенням захворюваності на коронавірусну інфекцію, необхідно продумати нові формати проектів та заходів у сфері національно-патріотичного виховання та розглянути можливість переформатування тих проектів і заходів, які були нами підтримані на попередніх засіданнях Координаційної ради, в онлайн режим на період карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню та території України гострої респіраторної хвороби ,спричиненої коронавірусом».

Наталя Заболотна також розповіла, що працівники Департаменту соціальної і молодіжної політики ОДА розробили логотип національно-патріотичного виховання на Вінниччині, який використовуватимуть у спільних проєктах. Це дасть можливість інформувати більше жителів Вінниччини про роботу національно-патріотичного виховання на Вінниччині.

Відповідно до порядку денного, учасники наради розглянули питання про необхідність переформатування заходів Обласної програми національно-патріотичного виховання для проведення в онлайн режимі відповідно до  постанов МОЗ. З даного питання інформував Олександр Мельник,- заступник директора Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації.

На засідання Координаціної ради також було винесено обговорення проєкту «Розробка макету для подальшого виготовлення пам’ятного знаку Герою України Максиму Шимку», у якому взяла участь мати героя – Кузьменко Зоя Семенівна – член ради громадської організації «Родина Героїв «Небесної сотні», повідомляє ОДА Вінниччини.

Попередня публікаціяНа Вінниччині відремонтують міст через річку Згорек
Наступна публікаціяУ Вінницькому районі втопився хлопець біля бази відпочинку