На Вінниччині поліцейські склали два протоколи на нетверезого водія-втікача. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

Працівники відділу безпеки дорожнього руху здійснювали відпрацювання в Барському та Шаргородському районах. Рухаючись автодорогою Т-0218 “Лука Барська – Ямпіль”, поліцейські помітили автомобіль Chevrolet Lacetti, який їхав в попутному напрямку і порушував ПДР.

Водієві патрульні подали сигнал про зупинку, однак він і не думав зменшувати швидкість, навпаки – натиснув на педаль газу і подався навтьоки. На якусь мить водій зменшив швидкість майже до повної зупинки, проте щойно патрульні до нього підійшли, знову пришвидшився і став тікати.

Дорогою він неодноразово порушував ПДР, виїжджав на зустрічну смугу руху та створював аварійні ситуації, а також декілька разів навіть втрачав керування автомобілем. На великій швидкості водій звернув до вузької вулиці та заїхав у тупик, після чого повернув на подвір’я приватного будинку, де й був заблокований службовим автомобілем патрульних.

Спочатку кермувальник відмовлявся не те що спілкуватись, а й взагалі виходити з автівки. На місці події з’явились родичі водія, які намагались вмовити його поводитись адекватно. Під час спілкування з кермувальником працівники відділу безпеки дорожнього руху помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити огляд на алкотестері або в медичному закладі чоловік відмовився.

На 31-річного водія Chevrolet Lacetti патрульні склали протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП та за ст. 122-2 (незупинка на вимогу працівників поліції) КУпАП.

Погоня за нетверезим водієм

Працівники відділу БДР склали два протоколи на нетверезого водія-втікачаПрацівники відділу безпеки дорожнього руху здійснювали відпрацювання в Барському та Шаргородському районах. Рухаючись автодорогою Т-0218 "Лука Барська – Ямпіль", поліцейські помітили автомобіль Chevrolet Lacetti, який їхав в попутному напрямку і порушував ПДР. Водієві патрульні подали сигнал про зупинку, однак він і не думав зменшувати швидкість, навпаки – натиснув на педаль газу і подався навтьоки. На якусь мить водій зменшив швидкість майже до повної зупинки, проте щойно патрульні до нього підійшли, знову пришвидшився і став тікати. Дорогою він неодноразово порушував ПДР, виїжджав на зустрічну смугу руху та створював аварійні ситуації, а також декілька разів навіть втрачав керування автомобілем. На великій швидкості водій звернув до вузької вулиці та заїхав у тупик, після чого повернув на подвір'я приватного будинку, де й був заблокований службовим автомобілем патрульних. Спочатку кермувальник відмовлявся не те що спілкуватись, а й взагалі виходити з автівки. На місці події з'явились родичі водія, які намагались вмовити його поводитись адекватно. Під час спілкування з кермувальником працівники відділу безпеки дорожнього руху помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Проходити огляд на алкотестері або в медичному закладі чоловік відмовився. На 31-річного водія Chevrolet Lacetti патрульні склали протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та за ст. 122-2 (незупинка на вимогу працівників поліції) КУпАП. #vinpolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Вінницької області Середа, 24 червня 2020 р.
Попередня публікаціяУ Вінниці розпочали проводити ремонт підземного переходу біля ринку Урожай. ФОТО
Наступна публікаціяНа Вінниччині у Могилів-Подільському та Ямполі критично піднявся рівень води у Дністрі