Керівник поліції Вінницької області зустрівся з представниками громадських організацій

Зустріч керівника поліції Вінниччини з ГО, кадрового голоду в поліції нема, а справи про порушення закону поліцейськими розслідуватимуть за три дні.

Іван Іщенко провів зустріч з представниками громадських організацій Вінниччини. Він зазначив, що відкритий до конструктивного діалогу та співпраці.

«Готовий вислухати ваші пропозиції, зауваження до роботи поліції, для того, щоб змінювати ситуацію на краще», – сказав Іван Іщенко.

За словами очільника обласної поліції, одним із напрямків роботи стане забезпечення мирного проведення мітингів та громадських акцій. Він оцінив дії поліцейських що забезпечували порядок під час подій у Жмеринці як не професійні, адже вони мали розмежувати сторони конфлікту та не допустити зіткнення.

Представники громадських об’єднань «Едельвейс» та «Національна дружина» намагались розібратись у цьому питанні ретельніше, тож Іван Іщенко запросив їх до діалогу, зустріч відбудеться приблизно за тиждень.

Також, керівник обласної поліції пояснив громадськості що у разі неправомірних дій поліціантів потрібно обов’язково повідомляти. Він пообіцяв швидке реагування на скарги про протизаконні дії поліцейських.

Начальник поліції зауважив, що його головне завдання – організувати діяльність підлеглих для покращення безпекової ситуації в області. Поліція вже активізувала роботу в цьому напрямку.
Іван Іщенко запевнив, що поліція Вінниччини відстоюватиме виключно позицію закону, дотримуватися нейтралітету в політичних, релігійних питаннях та прийматиме правові рішення.

Начальник главку поліції наголосив, що головне завдання діалогу з громадськістю – не допустити силових конфліктів та порушень закону представниками активного громадянського суспільства, політичних партій та сил, які мають полярні погляди на суспільні процеси. Громадяни мають право на мирний протест, однак кожен має поважати права інших людей та дотримуватися закону.
Іван Іщенко в ході зустрічі відповів на чисельні запитання представників громадськості та запевнив, що реагуватиме на усю критичну інформацію щодо діяльності поліцейських регіону.

Попередня публікаціяУ Вінниці на зупинках вулиці Замостянської завершують влаштування електронних табло з розкладом руху. ФОТО
Наступна публікаціяВінничани за місяць купили нових авто на 5 мільйонів доларів