У Вінниці мер зустрівся з мешканцями будинків по вулиці Шепеля. Про це повідомляє мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці.

Сьогодні спілкувався з мешканцями будинків по вулиці Шепеля 9, 15, 17 та 19а. Ці багатоповерхівки мають спільний двір, який ми нещодавно впорядкували. Раніше тут замінили також зовнішні мережі. Але питань, які хвилюють людей, вистачає: дах протікає, будинок холодний, прогнилі труби. Це типові проблеми старого житлового фонду. Проте спільного бачення у сусідів, як це вирішувати, на жаль, немає. Але добре, що бажання рухатись уже є.

Говорили про створення ОСББ. Ми готові підтримувати ініціативу людей, і маємо по місту чимало успішних прикладів об’єднань співвласників. Тим більше для таких будинків ми пропонуємо на вибір мешканців один капітальний ремонт повністю за рахунок бюджету. Окремий бонус для найстарішої забудови до 70-го року – два ремонти безкоштовно. Також діє муніципальна програма на умовах співфінансування, яка стимулює вінничан вкладати у свої будинки і берегти їх.

Але рішення мають приймати самі мешканці. Від їх згуртованості залежить, як швидко прийдуть зміни. А ми можемо підтримати і допомогти.

Попередня публікаціяУ Вінниці планують відремонтувати 50 покрівель на багатоповерхівках. ВІДЕО
Наступна публікаціяВінницькі випускники здаватимуть ЗНО, а за скасоване пробне повернуть кошти