У Вінниці поліцейські затримали молодика за підозрою у розповсюдженні наркотиків

У Вінниці поліцейські затримали молодика за підозрою у розповсюдженні наркотиків. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

16 червня в обласному центрі поліцейські мобільного екіпажу міської поліції затримали 25-річного жителя Вінницької області, який підозрюється у розповсюдженні наркотиків шляхом закладок. Зловмисник перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання до обрання йому запобіжного заходу.

За словами начальника Вінницького відділу поліції Сергія Синявського, під час проведення профілактичних заходів в обласному центрі увагу працівників ювенальної превенції, який працював в складі мобільного екіпажу, привернув молодик, який поводив себе підозріло. Помітивши поліцейський автомобіль, чоловік різко змінив напрямок руху, пришвидшив крок та викинув згорток. Поліцейські наздогнали молодика та затримали.

Під час огляду речей 25-річного чоловіка слідчі вилучили 7 згортків з наркотичною речовиною та таблетки. Під час документування злочину, зловмисник показав ще 4 закладки, які він встиг облаштувати до затримання. Наразі підозрюваний затриманий в процесуальному порядку. Проводяться процесуальні дії для оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Оперативники з’ясовують джерело походження вилучених наркотиків, вони направлені на експертизу. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до 8 років. Тривають слідчі дії.

Попередня публікаціяНа Вінниччині затримали чоловіка, який у свого сусіда викрав цінні речі на 50 тисяч гривень
Наступна публікаціяНа Вінниччині вилучили 165 рибальських сіток та 377 кілограм незаконно виловленої риби