У Вінниці мотоцикліст впав перед тролейбусом. Про це повідомляє Ситуаційний центр.

Вчора о 13:41 був виявлений факт ДТП на вулиці Соборній. Водій мотоциклу, здійснюючи випередження тролейбусу, виїхав на трамвайні колії та, не впоравшись із керуванням, впав із свого транспортного засобу. Як видно на відео, керманич добряче забився, на щастя, обійшлося без серйозних ушкоджень.

Висловлюємо щиру вдячність водієві тролейбусу, який вчасно зреагував на дорожню обстановку, а також небайдужим перехожим та жінці, яка керувала червоною “Маздою”, за те, що не залишились осторонь та запропонували свою допомогу мотоциклісту.

🆘 Повчальне відео для багатьох!!!🆘 14.06.2020 р. о 13:41 год був виявлений факт ДТП на вулиці Соборній. Водій мотоциклу, здійснюючи випередження тролейбусу, виїхав на трамвайні колії та, не впоравшись із керуванням, впав із свого транспортного засобу. Як видно на відео, керманич добряче забився, на щастя, обійшлося без серйозних ушкоджень.Висловлюємо щиру вдячність водієві тролейбусу, який вчасно зреагував на дорожню обстановку, а також небайдужим перехожим та жінці, яка керувала червоною "Маздою", за те, що не залишились осторонь та запропонували свою допомогу мотоциклісту. Шановні водії ! Будьте обачні на дорозі, адже часто вона не пробачає помилок! Дотримуйтесь ПДР та будьте взаємоввічливі!#ситуаційнийцентрвінниця #ситуаційний_центр💻 #сцвінниця #дтпвінниця #дтпсц #новинивінниці #новинисц #камеривідеонагляду

Опубліковано Ситуаційний центр м. Вінниця Понеділок, 15 червня 2020 р.
Попередня публікаціяПоліцейські склали 11 протоколів за порушення строків перереєстрації зброї
Наступна публікаціяПішов з життя батько п’ятого Президента України Олексій Порошенко