У Вінниці завершують будівництво нової школи. Відео

У Вінниці завершують будівництво нової школи. Про це повідомляє мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці.

Один з найбільших і найважливіших проектів для міста – нова школа на Поділлі. Цього року тут вже навчатимуться діти. Будівельні роботи завершуються – і я дуже задоволений, що ми змогли досягти поставленої мети.

Саме заради дітей ми спрямували на цей об’єкт величезний ресурс з бюджету та об’єднали зусилля разом з інвестором та державою. У масштабний проект, який реалізуємо з 2015 року, інвестували 170 млн грн. Без сумніву, це школа нового покоління – з сучасними стандартами якості до приміщень та облаштування освітнього простору.

Учням буде тут не лише комфортно перебувати, але й приємно. Чекаємо 1 вересня!

Нова школа на Поділлі: будівництво – на фініші

Один з найбільших і найважливіших проектів для міста – нова школа на Поділлі. Цього року тут вже навчатимуться діти. Будівельні роботи завершуються – і я дуже задоволений, що ми змогли досягти поставленої мети. Саме заради дітей ми спрямували на цей об’єкт величезний ресурс з бюджету та об’єднали зусилля разом з інвестором та державою. У масштабний проект, який реалізуємо з 2015 року, інвестували 170 млн грн. Без сумніву, це школа нового покоління – з сучасними стандартами якості до приміщень та облаштування освітнього простору. Учням буде тут не лише комфортно перебувати, але й приємно. Чекаємо 1 вересня!

Опубліковано Сергієм Моргуновим Понеділок, 15 червня 2020 р.
Попередня публікаціяУ Вінниці податківці вилучили нелегальних цигарок більш ніж на 2 мільйони гривень
Наступна публікаціяУ Вінниці патрульні затримали викрадача скутера, який хитрістю намагався втекти