У Вінниці патрульні затримали зловмисника, який підозрюється у побитті вінничанина. 8 червня близько 21-ї години патрульні роти тактико-оперативного реагування отримали виклик про те, що біля зупинки громадського транспорту “Московська” у м. Вінниці  бігає невідомий чоловік з молотком. Поліцейські відреагували миттєво та оперативно прибули на місце події.

Там інспектори побачили скупчення людей, які зібрались біля чоловіка з тілесними ушкодженнями. Зі слів очевидців, потерпілого молотком побив невідомий. Отримавши орієнтування на зловмисника, поліцейські почали відпрацьовувати  прилеглу територію. За декілька хвилин схожого за описом чоловіка патрульні роти ТОР помітили у дворі будинків неподалік.

35-річного правопорушника одразу затримали. На його руках та одязі були сліди крові. Лівобережним відділенням поліції  розпочато слідство за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). Такі дії караються ув’язненням терміном до 7 років. Зловмисника затримано в процесуальному порядку в ізоляторі тимчасового тримання. Триває слідство. 

Попередня публікаціяВ Бердичеві затримали жителя Вінниччини що був у розшуку
Наступна публікаціяНа Вінниччині зловмисник викрав з магазину товар на понад 200 тисяч гривень