У Вінниці конкурси, розваги, флешмоби і вікторини проводитимуть кожну суботу

«Мистецькі вихідні онлайн» – це можливість весело відпочити та зануритися в світ інтелектуальних пригод. У рамках цього проєкту працівники Вінницької міської централізованої бібліотечної системи щосуботи розміщують у спільноті Viber «Мистецькі вихідні онлайн» цікаву та корисну інформацію, щоб весело та драйвово провести свій вільний час.

У минулі роки проєкт «Мистецькі вихідні» реалізовувався на майданчиках перед міськими бібліотеками. У зв’язку з карантином масові заходи проводити заборонено. Тому було прийнято рішення провести цей проєкт онлайн.

Приєднатися у Viber до групи «Мистецькі вихідні онлайн» можна за посиланням https://cutt.ly/ay9gyrV . Тут щосуботи на вінничан чекають конкурси та розваги, вікторини і флешмоби, віртуальні подорожі, майстер-класи, онлайн-квести та багато іншого.

Наприклад, нещодавно до Міжнародного дня казок була підготовлена серія цікавих активностей. Сере них – вікторина з подарунками, майстер-клас з виготовлення закладки, тематична добірка книг тощо. Бажаючі можуть пройти вікторину на знання англійської мови «У світі чарівної казки», спробувати казкотерапію.

Попередня публікаціяМіська рада Вінниці звернулась до Арсена Авакова щоб покращити якість адміністративних послуг
Наступна публікаціяВ Бердичеві затримали жителя Вінниччини що був у розшуку