На Вінниччині поліція затримала зловмисника, який 7 років переховувався від слідства за вчинення розбою. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

У Немирові місцеві оперативники кримінальної поліції спільно з працівниками управління карного розшуку вінницького обласного главку поліції затримали підозрюваного у вчиненні розбійного нападу на подружжя пенсіонерів у селі Обідне Немирівського району. 7 років зловмисник переховувався від слідства. Вчора, 4 червня, розшукуваний був затриманий. Йому оголошено про підозру. Попередньо, весь час він переховувався на Донеччині.

У березні 2009 року, за попередньою змовою, троє зловмисників з метою наживи вчинили розбійний напад на подружжя пенсіонерів. До злочину нападники підготувались заздалегідь – підшукали жертв, взяли балаклави та рукавички. Близько півночі, під’їхавши на автомобілі Mitsubishi Pajero, двоє зловмисників пішли у будинок пенсіонерів, а третій – водій, залишився в автомобілі. Нападники вбили власників будинку та втекли з місця злочину.

Чоловіки, які вдерлись у будинок, були засуджені та відбувають покарання за вбивство і розбій, а третій співучасник – водій, з 2013 року переховувався від слідства та усі ці роки розшукувався.

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Івана Іщенка, завдяки проведеним слідчим та розшуковим заходам працівники кримінальної поліції отримали інформацію, що зловмисник збирається приїхати у Немирів до матері. У ніч з 3 на 4 червня, як тільки чоловік з’явився у її будинку, оперативними працівниками він був затриманий.
41-річного зловмисника поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 187 КК України (розбій). За таке правопорушення йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Попередня публікаціяУ Вінниці роблять запас медзасобів за антикризовою програмою «Вінничани важливі»
Наступна публікаціяУ Вінниці оперативники затримали групу озброєних осіб. Фото