На Вінниччині внаслідок аварії постраждав неповнолітній скутерист. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

2 червня у м. Бар сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля Fiat та скутера. У результаті зіткнення 17-річний водій двоколісного транспортного засобу отримав тілесні ушкодження. 

Аварія сталась близько 14. 30 години на вулиці Туніка. За попередньою інформацією слідства, 17 – річний водій скутера, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем Fiat Doblo, який був запаркований на узбіччі дороги. 

У результаті автопригоди водій двоколісного транспортного засобу отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до хірургічного відділення районної лікарні. Потерпілий не мав водійського посвідчення та перебував за кермом без захисного шолома.

Обставини аварії з’ясовуються в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. 

Попередня публікаціяВінничани поділились з іншими містами антикризовим досвідом
Наступна публікаціяНа Вінниччині затримали нетверезого озброєнного чоловіка