На Вінниччині схвалили 40 проєктів з будівництва, реконструкції та капітального ремонту вулиць і доріг комунальної власності

Понад 67 мільйонів гривень, на сорок проектів дорожнього будівництва, реконструкції та ремонту виділять на Вінниччині.

Сьогодні, 28 травня, в режимі онлайн під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Олександра Піщика відбулось засідання конкурсної комісії з питань відбору об’єктів комунальної власності у сфері дорожнього господарства.

«Було уточнено обсяг коштів спрямований на зазначені цілі. Так, на реалізацію проєктів з будівництва, реконструкції та капітального ремонту вулиць і доріг комунальної власності передбачено спрямування коштів у сумі 67,3 мільйони гривень», – зауважив Олександр Піщик.

Головними умовами конкурсного відбору було визначено такі критерії як: наявність розробленої та затвердженої проєктно-кошторисної документації, наявність експертного звіту та забезпечення співфінансування з місцевого бюджету не менше 50% вартості проєкту. Також, на фінансування робіт направлять залишок коштів субвенції 2019 року, який утворився станом на 1 січня 2020 року

 «Враховуючи необхідність проведення робіт з відновлення автодоріг нашої області та продовження реалізації проєктів у рамках «Великого будівництва», що втілюється на умовах співфінансування з ДДФ, ми провели конкурсний відбір об’єктів дорожньо-вуличної мережі комунальної власності населених пунктів», зазначив на початку засідання, Олександр Піщик.

Загалом, від початку оголошення конкурсу до управління дорожнього господарства ОДА надійшло 68 пропозицій до фінансування від 26 органів місцевого самоврядування. Після опрацювання наданих документів не допущено 9 об’єктів до участі у відборі, у зв’язку із недотриманням умов.

Сьогодні на розгляд конкурсної комісії було представлено 59 проєктів на загальну суму 194,2 млн грн.

За результатами обговорення, члени конкурсної комісії відібрали 40 проєктів, на реалізацію яких у 2020 році спрямують 67,3 млн грн, повідомляє Вінницька обладміністрація.

Попередня публікаціяУ Вінниці в рамках антикризової програми «Вінничани важливі» підприємці отримали муніципальні пільги
Наступна публікаціяУ Вінниці поліцейські затримали жителя Одеської області, який пограбував пенсіонерку на вокзалі