На Вінниччині розшукали 19-річного зловмисника, який викрав мотоцикл у жителя одного з населених пунктів району. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

27 травня працівники поліції встановили особу зловмисника, який  незаконно заволодів мотоциклом «Урал» у жителя Томашпільського району. Поліцією відкрито кримінальне провадження.

До  відділення поліції звернувся 34 – річний житель села Яланець  та повідомив, що вночі невідомий чоловік незаконно заводів його мотоциклом. За словами потерпілого, транспортний засіб знаходився на подвір’ї домогосподарства  з ключами у замку запалення.

Правопорушник мав намір розібрати транспортний засіб та продати його на запчастини. З початку року на території області вчинено 19 незаконних заволодінь мопедами та мотоциклами, 5 з яких розкрито. У більшості випадків зловмисники заволоділи транспортними засобами, залишеними їх власниками без нагляду біля під’їздів будинків, магазинів, в громадських місцях.

Поліцейські закликають громадян подбати про збереження своїх транспортних засобів та не залишати їх без догляду навіть на короткий час.

Зберігайте транспортні засоби, по можливості, на охоронюваних стоянках або в гаражах, обладнайте їх механічними пристроями проти викрадення. Не залишайте ключ від замка запалювання на станціях техобслуговування або у малознайомих осіб, що займаються приватним ремонтом автомобілів.

Поліцією відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом ). Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. 

Попередня публікаціяУ Вінниці мер проїхався за кермом нового тролейбуса. Відео
Наступна публікаціяНа Вінниччині День захисту дітей відсвяткують великим онлайн-концертом