Міський голова Вінниці виступив проти рішення “Облводоканалу” підняти тарифи на воду. ВІДЕО

Міський голова Сергій Моргунов виступив проти рішення “Вінницяоблводоканалу” підняти тарифи на воду. Він закликав вінничан, прийти на громадські слухання які збирається провести підприємство і сказати, що вінничани проти. Також очільник міста зауважив, що це вже друге подорожчання і якість води не покращується.

“Шановні вінничани! Днями стало відомо, що обласне комунальне підприємство «Вінницяоблводоканал» знову хоче підняти тарифи на воду для нас з вами. Це при тому, що у лютому вже було серйозне подорожчання – ціна одного кубометра води тоді зросла відразу на 5 гривень. І що? Ми з вами відчули покращення якості води? Чи, можливо, керівництво водоканалу показало стратегію розвитку підприємства?”, – зауважив Сергій Моргунов.

За словами міського очільника, минулого тижня він представив Програму антикризової підтримки громади. Вже у липні 14 тисяч вінничан отримають муніципальну доплату. Але це було зроблено не для того, щоб хтось відібрав ці доплати через чергові підвищення цін і тарифів.

“Ми бачимо, що замість того, щоб підтримати вінничан в умовах коронавірусу, горе-керівники водоканалу пропонують знову підняти ціну на воду. Моя позиція чітка – я категорично проти необґрунтованого підвищення тарифу на воду. Я знаю, що днями водоканал хоче провести громадські слухання щодо підвищення тарифу. Пропоную Вам прийти на ці слухання і сказати, що вінничани проти!”, – закликає Сергій Моргунов.

Імовірно тепер тарифи “Вінницяоблводоканал” перевірять у компетентних органах, повідомляє Сергій Моргунов.

“Також звертаюсь до компетентних органів – перевірити обласний водоканал на обґрунтованість тарифів, адже ні я, ні міська команда не бачать аргументованих розрахунків для підвищення ціни”, – каже міській очільник.

Попередня публікаціяПро надбавки медикам та кількість хворих на COVID-19 на Вінниччині, розповів очільник області. ВІДЕО
Наступна публікаціяУ Вінниці триває дитячий вокальний онлайн-конкурс «KidsVoice-2020»