На Вінниччині чоловік викрав вантажівку та залетів нею на приватне подвір’я зруйнувавши паркан. Фото

Вчора, 18 травня у с Вербка Крижопільського району працівники поліції затримали місцевого  жителя, який викрав вантажний автомобіль Renault Magnum. Нетверезого правопорушника поліцейські затримали неподалік від місця вчинення злочину. Він не впорався з керуванням та на швидкості, знісши ворота та паркан, в’їхав на подвір’я місцевого жителя.   


Близько 18.00 до Крижопільського відділення поліції з заявою про викрадення вантажного автомобіля звернувся 31-річний житель с Вербка. За словами заявника, невідома особа викрала його автомобіль, припаркований біля будинку на вулиці Шкільній. Ключі від вантажівки чоловік залишив у замку запалювання.    


Як розповів начальник крижопільської поліції Сергій Предоляк, за півгодини даний автомобіль був знайдений на сусідній вулиці, а особа, причетна до його викрадення – затримана. 23-річний правопорушник не впорався з керуванням транспортного засобу та на сусідній вулиці в’їхав на подвір’я приватного господарства, пошкодивши паркан, господарську споруду та автопричіп.  Автокрадій перебував в стані алкогольного сп’яніння.
За словами затриманого, він хотів покататися.  


Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом відповідно). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Попередня публікаціяЯк працюватиме міський та міжміський транспорт у Вінниці
Наступна публікаціяШвейцарія буде допомагати Вінниці у розвитку електронних послуг та електронної демократії