У Вінниці продовжують проводити капітальні ремонти дворів будинків

У Вінниці продовжують проводити капітальні ремонти дворів будинків. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Днями у місті завершили капітальний ремонт на прибудинкових територіях за адресами вул. Шепеля,9 та 15, Шепеля,17 та 19а, та Келецька,115. Наразі роботи тривають ще на кількох об’єктах, зокрема у дворі по просп. Космонавтів 29 і 27 та  вул. М. Литвиненко,27.  

У зв’язку з карантином в державі, втрати міського бюджету в 1-му півріччі 2020 року за попередніми підрахунками складуть 378 млн грн.  У березні їхній розмір 12 млн грн. У квітні – вже майже 122 млн грн. На такому ж рівні прогнозуються втрати і у травні https://cutt.ly/UyWeM0D . 

Епідемія коронавірусу внесла корективи у попередні плани по капітальному ремонту та реконструкції, які були сформовані у місті на 2020 рік. Зокрема, зменшаться обсяги робіт по благоустрою прибудинкових територій та заміні інженерних мереж. Видатки на ці напрямки скорочено на 30 %. 

Не зважаючи на усі виклики у місті буде частково реалізовано певний обсяг запланованих робіт. Тому наразі продовжується ремонт прибудинкових територій, інженерних мереж, будуються контейнерні майданчики та пандуси тощо. 

«На початку квітня ми завершили ремонт на прибудинкових територіях по вул. С.Зулінського,23 та 25. На даний час ведуться роботи ще на кількох об’єктах. До ремонту прибудинкових територій ми підходимо комплексно. Усі роботи, які ми проводимо, погоджуємо з мешканцями. Ремонт фінансується з міського бюджету. Якщо люди хочуть зробити додатково ще якісь елементи благоустрою, наприклад,  нові лавочки, встановити урни, облаштувати квітники, парковки та інше, то ми продовжуємо працювати вже за програмою співфінансування: 70% – міський бюджет, 30% – кошти мешканців», – розповів директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман.

Попередня публікаціяНа Вінниччині незаконно видобули граніту на понад два мільйони гривень
Наступна публікаціяНа Вінниччині рятувальники дістали кішку, яка впала в яму