У Вінниці патрульні виявили протягом однієї денної зміни автомобілі, які перебували в розшуку

У Вінниці патрульні виявили протягом однієї денної зміни автомобілі, які перебували в розшуку. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

За порушення правил дорожнього руху 6-го травня, близько 14-ї години, на вулиці Пирогова патрульні зупинили автомобіль BMW. При спілкуванні з 31-річним водієм поліцейські помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Крім того, під час перевірки документів інспектори встановили, що водій вже позбавлений права керування за водіння в нетверезому стані, а його автомобіль знаходиться в розшуку, оскільки напередодні в поліцію заявили про його незаконне заволодіння. На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу.

Правопорушника патрульні доставили до наркодиспансеру. Після медичної перевірки лікар підтвердив, що чоловік керував автівкою під дією наркотичних речовин – в його організмі виявили амфетамін. Інспектори склали на водія протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

Ще один транспортний засіб, що перебував у розшуку, інший екіпаж патрульних виявив цього ж дня на проспекті Юності. Водій автомобіля Mercedes Benz на іноземній реєстрації також порушив правила дорожнього руху, за що й був зупинений. При перевірці документів інспектори з’ясували, що і він знаходиться в розшуку поліції. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Попередня публікаціяУ Вінниці поблизу дитячого кафе в Європейському саду встановили нову скульптуру мавпи. Фото
Наступна публікаціяУ Вінниці з наступного тижня планують послабити карантинні обмеження: що планують відкрити