У Вінниці на Старому місті у приватному секторі капітально ремонтують вулицю. Фото

У Вінниці на Старому місті у приватному секторі капітально ремонтують вулицю. Про це повідомляє мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці.

Попри карантин ремонт доріг у місті триває. Важливо покращити умови для мешканців приватного сектору. Разом працюємо по програмі співфінансування. І перший результат цього року – вулиця Войцехівського, що розташована на околиці міста й межує з Вінницькими Хуторами. Тут не було взагалі твердого покриття. Тепер майже півкілометра нової дороги. Свіжий асфальт постелили на площі 2 тис кв м.

Зараз за таким же принципом співфінансування капітально ремонтують вулицю в іншому районі Вінниці – на Старому місті. Виконують ті роботи, які дозволяє погода. По вулиці Огієнка заасфальтують майже 600 м дороги. Наступним плануємо оновити провулок Олега Кошового на П’ятничанах.

“Скільки всього ділянок зможемо зробити у цьому році, зараз прогнозувати важко – епідемія коронавірусу уже внесла зміни в попередні плани на цей рік. Але працювати у цьому напрямку будемо, адже це комфорт для людей. ” – повідомляє очільник міста.

Попередня публікаціяУ Вінниці на вулиці Пирогова впало дерево на автомобіль
Наступна публікаціяНа Вінниччині людей що отримували допомогу як малозабезпечені звинуватили в шахрайстві при отриманні допомоги