На Вінниччині від коронавірусу одужали 127 людей

Як повідомив голова обласної державної адміністрації Владислав Скальський під час брифінгу, який сьогодні відбувся на території Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України, на Вінниччині від COVID – 19 одужали 127 осіб, про це повідомляє Вінницька ОДА.

 «Станом на ранок 30 квітня в області вже проведено 7763 дослідження. На сьогодні лабораторно підтверджено 417 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Детальніше про кількість зареєстрованих випадків по населених пунктах і районах області можна дізнатися на офіційному сайті Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України, а також на сайті обласної державної адміністрації», –  зауважив Владислав Скальський. 

Під час брифінгу очільник області зазначив про позитивну тенденцію одужання жителів області від коронавірусу, а також наголосив, що сумлінне дотримання правил карантинного режиму є вкрай важливим для покращення ситуації та остаточного подолання епідемії.

«Станом на ранок сьогоднішнього дня на Вінниччині одужали 127 осіб, що підтверджено результатами лабораторних досліджень. Маємо надію на продовження позитивної тенденції, але я дуже прошу усіх вінничан та жителів області залишатися вдома та сумлінно дотримуватись карантинних обмежень навіть у травневі свята. Це надасть нам можливість розраховувати на те, що 11 травня будуть всі підстави для послаблення карантинних обмежень і поступового повернення до звичайного життя», – підкреслив Владислав Скальський.

Попередня публікаціяПоліція Вінниччини встановлює обставини травмування скутериста
Наступна публікаціяСуд виніс вирок чоловіку, який вчинив розбійний напад на 82-річну жінку