На Вінниччині поліцейські розшукали зниклу пенсіонерку

На Вінниччині поліцейські розшукали зниклу пенсіонерку. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції. Більше доби зниклу 83 – річну пенсіонерку розшукувала поліція, прочісуючи лісовий масив.

Вранці 28 квітня до Калинівського відділу поліції з повідомленням про зникнення своєї матері звернувся місцевий житель. Чоловік повідомив, що приїхав провідати матір, але її не було вдома. Сусіди теж бачили її востаннє напередодні ввечері. Тож він звернувся по допомогу до правоохоронців.

Як розповів начальник місцевого відділу поліції Олександр Король, на пошук зниклої зорієнтували весь особовий склад калинівської поліції, встановили , що востаннє її бачили місцеві жителі на околиці села неподалік лісового масиву. Тож поліцейські почали прочісувати ліс.

Бабусю знайшли лише наступного дня близько обіду. Знесилена, вона лежала в траві. Поліцейські надали їм першу допомогу та доставили додому, де про неї потурбувались рідні.

Як з’ясувалось, напередодні ввечері пенсіонерка вийшла з дому, втратила орієнтир та, шукаючи домівки, заблукала у лісі. Зараз з літньою жінкою все добре.
Впродовж трьох місяців цього року поліцейськими розшукано 41 без вісти зниклу людину.

Попередня публікаціяНа Вінниччині в цьому році завершиться ремонт міжнародної траси М-12. ФОТО
Наступна публікаціяНа початку травня вінничани почнуть отримувати платіжки за квітень зі знижками