На Вінниччині оперативники ДФС викрили з початку року 15 кримінальних правопорушень

Оперативні співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області з початку 2020 року викрили 15 кримінальних правопорушень, з яких 13 – тяжкі та особливо тяжкі. Із загальної кількості правопорушень три – за фактами умисного ухилення від сплати податків до бюджету, 11 – щодо розкрадання бюджетних коштів. 

На даний час в ході розслідування проваджень здійснюється збір матеріалів для подальшого направлення проваджень до суду, вживаються заходи щодо відшкодування завданих державі збитків.  

Вилучили  більше ніж на 14 мільйонів гривень підакцизних товарів    

Крім того, в ході проведення операції «Акциз-2020» з незаконного обігу вилучено товарів підакцизної групи загальною вартістю понад 14 млн. грн., в тому числі спирту на суму понад 8,5 млн. грн., алкогольних напоїв із ознаками фальсифікату на 3,7 млн. грн., а також майже на 2 млн. грн. паливно-мастильних матеріалів. Припинено також діяльність незаконного виробництва алкогольної продукції.

На сьогодні діяльність підрозділів податкової міліції зосереджена на виявленні резонансних кримінальних правопорушень та забезпеченні відшкодування завданих збитків, виведенні коштів із тіньового сектору економіки. 

Особлива увага приділяється також комплексному відпрацюванню розпорядників державних коштів, вживаються заходи щодо викриття та припинення протиправної діяльності організаторів та учасників схем розкрадання коштів державної казни, повідомляє головне управління ДФС у Вінницькій області.

Попередня публікаціяНа Вінниччині рятувальники знешкодили 21 артснаряд. Фото
Наступна публікаціяУ Вінниці нагородили рятувальників нагрудним знаком та подяками. Фото