У Вінниці під час карантину поліцейські склали 3870 адміністративних протоколів

У Вінниці під час карантину поліцейські склали 3870 адміністративних протоколів. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

З початку запровадження карантинних заходів на території області наряди груп реагування патрульної поліції територіальних підрозділів склали 3870 адміністративних матеріалів на порушників у сфері безпеки  дорожнього руху, з них 351 – за керування транспортними засобами в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння. 

Як розповів начальник головного управління Національної поліції Юрій Педос, з 17 березня працівники поліції перейшли на посилений варіант несення служби. Крім дотримання карантинних заходів у сфері пасажирських та міських перевезень, наряди груп реагування патрульної поліції слідкують за  недопущенням порушень  учасниками дорожнього руху на автошляхах області з метою попередження травматизму та загибелі людей. Так, з початку карантину на території області зареєстровано 268 дорожньо-транспортних пригод. У порівнянні з минулим роком кількість аварій зменшилась на 24%.  

За порушення водіями правил експлуатації транспортних засобів нарядами груп реагування патрульної поліції складено 975 адмінматеріалів, за порушення вимог дорожніх знаків та розмітки –  1630, керування в стані сп’яніння – 351, невиконання водієм вимог зупинки – 9, порушення правил проїзду залізничного переїзду – 3, порушення водієм правил ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів – 94, керування транспортними засобами без документів – 720, інші порушення – 88.

З початку запровадження карантинних заходів відносно перевізників складено 24 адміністративних протоколи за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно протиепідемічних правил і норм). 

Попередня публікаціяДвох чоловіків протягом одного дня витягли рятувальники з криниць на Вінниччині
Наступна публікаціяНа Вінниччині у чоловіка поліцейські знайшли близько кілограма марихуани та посів канабісу