Головне управління статистики у Вінницькій області повідомило, що темп виробництва валової продукції сільського господарства Вінницької області (в постійних цінах 2010 року) у січні-березні 2020 року становив 106,2% (в минулому році 116,2%). Серед регіонів України Вінниччина зайняла перше місце за обсягом виробництва валової продукції сільського господарства, перше місце у розрахунку на одну особу та друге місце за темпом виробництва валової продукції.
За січень-березень 2020 року господарствами всіх категорій Вінниччини було реалізовано на забій худоби та птиці в живій масі 162,6 тис. тон, вироблено молока всіх видів 153,0 тис. тон та отримано яєць від птиці всіх видів 212,5 млн. штук. Серед областей України Вінницька область займає перше місце за обсягами по виробництву м’яса, друге по виробництву молока, третє місце за обсягом по виробництву яєць.