У Вінниці пропонують зберегти готівкову оплату проїзду в міському транспорті. Петиція

У Вінниці пропонують зберегти готівкову оплату проїзду в міському транспорті. З даною петицією до міської ради звернувся вінничанин Іван Супряга.

“Просимо зберегти готівкову форму оплати проїзду в міському транспорті після карантину. Далеко не всіх вінничан влаштовує безготівкова форма оплати проїзду, яка змушує витрачати час на оформлення картки. Крім того, стаття 24 Конституції України гарантує рівноправність громадян. Якщо буде прийнято рішення про скасування готівкової форми оплати проїзду в міському транспорті, то таким чином будуть порушені конституційні права громадян, які принципово не бажають користуватися безготівковими носіями, байдуже банківськими чи у вигляді “Муніципальної картки”.

Ніяка епідеміологічна ситуація з коронавірусом чи іншими захворюваннями не повинна слугувати виправданням, аби порушувати гарантовану Конституцією рівноправність громадян позбавивши їх права розраховуватися за проїзд у міському транспорті готівкою. Тому ми наполегливо просимо зберегти після карантину можливість оплачувати проїзд у міському транспорті після завершення карантинного режиму спеціальних перевезень, який діє на даний час. ” – йдеться у петиції, яку можна підписати за цим посиланням.

Попередня публікаціяУ Вінниці з 1 травня розпочинають прийом заяв на конкурс «Бюджет громадських ініціатив»
Наступна публікаціяУ Вінниці вихованці зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» продовжують працювати у онлайн режимі. Фото