У Вінниці оштрафували жінку, яка розклеювала рекламні оголошення. Фото

У Вінниці оштрафували жінку, яка розклеювала рекламні оголошення. Про це повідомляє Муніципальна варта.

Інспектори Муніципальної варти піймали “на гарячому” громадянку, яка розклеювала рекламні оголошення на всіх можливих, на її думку і побажання замовників, поверхнях по вул. Айвазовського. Оголошення з фото якоїсь кінозірки і уже знайомим багатьом змістом, де сумнівний комп’ютерний майстер пропонує послуги.

На прохання інспекторів жінка показала всі місця, де вона ці оголошення уже понаклеювала. Пояснила, що замовники особливо наголошували, що основну увагу потрібно приділити приватному сектору, де ці оголошення потрібно клеїти на кожному стовбі. Також показала карту, де наше місто поділено на квадрати, тобто до цієї “операції” готувалися відповідально.

Власне, підприємство-замовник розповсюдження “Комп’ютерного майстра” знаходиться у м. Києві. Громадянка за розклеювання оголошень у невідведених для цього місцях отримала протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Шановні Вінничани, Муніципальна варта закликає, будьте обачними і бережіть себе, будь ласка, адже навколо багато шахраїв!

Попередня публікаціяНа Вінниччині за одну добу в аваріях травмувалося двоє водіїв
Наступна публікаціяУ Вінниці рейтинг “Слуги народу” один з найнижчих по країні