У Вінниці триває марафон з впровадження системи екстреної допомоги для людей з інвалідністю – долучайтесь! ВІДЕО

допомога 112

Зі своєї сторінки у соціальній мережі Фейсбук до вінничан звертається Леся Самойленко, референт Апарату Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю, вона просить вінничан долучатись до підписання петиції на сайті Офісу Президента України, про впровадження системи «112.in.ua». Щоб долучитись, треба підписати петицію та зробити репост публікації з хештегом #підтримую_систему_112_in_ua.

«Система «112.in.ua» – дає можливість здійснити виклик без аудіального супроводу людям з з інвалідністю, які з тих чи інших причин не можуть скористатись телефонним зв’язком, забезпечуючи передачу даних про тип звернення, інформацію про місцезнаходження користувача, його медичні дані та додаткову інформацію, в служби екстреної допомоги», – пояснюють розробники, команда ГС «Українські системи та блокчейн рішення».

За поясненнями автора петиції Романа Лева, керівника команди ГС «Українські системи та блокчейн рішення», система «112.in.ua» допоможе зберегти багато життів українців, адже в нашій державі найвищою соціальною цінністю є людське життя її здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека.

«Це послуга, яка полягає у можливості виклику екстрених служб, та про яку вже писала трішки раніше. Особливістю цієї системи є те, що розробники адаптували та модифікували програму, щоб виклики стали доступними для всіх, адже без врахування цього для дуже великої кількості людей ця послуга буде недоступною …. Кожен з нас може бути тим, хто вплине, що б в нашій державі створювалось інклюзивне середовище!!! Зараз прошу про підтримку системи 112.in.ua! Щоб ця послуга була доступною на державному рівні», – звертається до вінничан Леся Самойленко.

Отже, як можна підтримати цю ініціативу:

1) підписати електронну петицію – https://petition.president.gov.ua/petition/91630

2) Зробити пост, репост і стежити за новинами сторінки проекту https://www.facebook.com/112.in.ua/
3) написати лист на ім’я Президента, Прем’єр-міністра України, Міністерства внутрішніх справ України.
  На питання, що стосуються 112.in.ua пишіть керівнику проекту Lev Roman

«Фото 2018 року, з соціальної акції 2 квітня до Дня поширення інформації про аутизм, в якій завжди активно приймають участь та підтримують представники Патрульної поліції Вінницької областіОлена Вотякова пам’ятаєте, як ми колись говорили про таку необхідність, що є люди, яким потрібна така послуга та що дуже важливо щоб батьки дітей з аутизмом мали таку можливість вносити дані про свою дитину та в разі зникнення, щоб ці дані оперативно були доступні для працівників поліції, адже кожна витрачена хвилина може вартувати життя – якраз завдяки такій системі та цій програмі це також буде можливо», – пояснює у своїй публікації Леся Самойленко.

Попередня публікаціяУ Вінниці розповіли про історію порятунку подільських візерунків на писанках у збірці Гелени Грохольської. Фото
Наступна публікаціяУ Вінниці рейтинг партії “Слуга народу” впав на 20%