Журі обере найкращій проект облаштування скверу на вулиці Артинова

На початку цього року стартував архітектурний конкурс на розроблення пропозиції з облаштування скверу по вул. Архітектора Артинова. Три команди архітекторів, які стали його учасниками у лютому, протягом березня напрацювали свої проектні пропозиції щодо майбутнього Альтман Скверу та надіслали їх організаторам.

Днями 9 членів журі, серед яких є фахівці як з Вінниці, Києва та Львова, та і з Франції та Швейцарії, зберуться на онлайн-засідання та розглянуть й оцінять кожну роботу. Оголошення результатів конкурсу заплановане на 24 квітня.

Нагадаємо, до роботи над проектом облаштування скверу в історичній частині міста Вінниця залучено дві команди з Києва (склад першої команди: Ксенія Феофілактова та Марина Харлампова; склад другої команди: Костянтин Кучабський, Семен Поломаний та Роман Сах) та збірну команду з Хмельницького та Одеси (Дмитро Райфшнайдер, Олена Джула-Райфшнайдер, Ганна Чернат, Євген Чернат, Анастасія Джула, Наталія Мороз, Катерина Палюра, Карина Штанкова, Віктор Шупляк, Анастасія Варваніна).

Попередня публікаціяДва нових тролейбуси VinLine завершують вінницькі транспортники
Наступна публікаціяУ Вінниці на Бригантині горів очерет та ледь не загорілось кафе. Фото