У Вінниці поліцейські затримали 23-річного збувача наркотиків

У Вінниці поліцейські затримали 23-річного збувача наркотиків. Про це повідомляє відділ комунікації поліції. Вчора, близько 13-ї години, патрулюючи паркову зону на вулиці Василя Порика, інспектори помітили підозрілого молодого чоловіка. Підозру викликало те, що при наближенні поліцейських хлопець одразу занервував. Патрульні вирішили провести йому поверхневу перевірку.

В шкарпетках він заховав 3 жовті поліетиленові згортки з речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну. 23-річний правопорушник розповів патрульним, що придбав їх через канал в додатку Telegram і виправдовувався, що зберігав для власних потреб.

Для з’ясування всіх подальших обставин справи хоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу. Після проведення всіх необхідних слідчих дій хлопця відпустили, оскільки за вчинене ним правопорушення чинним законодавством не передбачене затримання.

Через декілька годин зловмисника зупинили оперативники на вулиці Костянтина Василенка. У верхньому одязі чоловік переховував 47 пакетиків з наркотичною речовиною, підготовленою для продажу. Ще два згортки затриманий заховав у взутті.

Наразі правопорушник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та оголошення про підозру.

Попередня публікаціяУ Вінниці на Бригантині горів очерет та ледь не загорілось кафе. Фото
Наступна публікаціяУ Вінниці розповіли про стан захворюваності на коронавірус у місті