У Вінниці показали унікальне відео центральної частини міста 1992 року

У Вінниці показали унікальне відео центральної частини міста 1992 року. Про це повідомляє Центр Історії Вінниці. Це своєрідна відеоекскурсія Вінницею від відомого співака і барда Олександра Больменко.

Це своєрідна відеоекскурсія Вінницею від відомого співака і барда Олександра Больменко, на якій ми побачимо Універмаг, площу Юрія Гагаріна та Арку Центрального парку, квітковий ринок “Троянда”, Театральну площу (нині майдан Героїв Небесної Сотні) з кафе “На Парижі”, обласну раду і кінотеатр Коцюбинського, майдан Незалежності та сквер “Ліверпуль” з горезвісними членами секти “Біле братство”, ресторан готелю “Савой”, Європейську площу з вежею Артинова та Меморіалом Слави. Закінчується стрічка у Центральному паркові.

Дане відео було опубліковано адміністратором Станіславом Іванчуком у спільноті “Старые фото Винницы” у фейсбуці.

Вінниця 1992 року

Фрагмент відео Вінниці 1992 року, опублікованого на ютуб-каналі Peter Krapman. Це своєрідна відеоекскурсія Вінницею від відомого співака і барда Олександра Больменко, на якій ми побачимо Універмаг, площу Юрія Гагаріна та Арку Центрального парку, квітковий ринок "Троянда", Театральну площу (нині майдан Героїв Небесної Сотні) з кафе "На Парижі", обласну раду і кінотеатр Коцюбинського, майдан Незалежності та сквер "Ліверпуль" з горезвісними членами секти "Біле братство", ресторан готелю "Савой", Європейську площу з вежею Артинова та Меморіалом Слави. Закінчується стрічка у Центральному паркові. Дякуємо спільноті Старые фото Винницы та її адміністратору Станіславу Іванчуку за привернення уваги до унікального артефакту міської повсякденності початку 90-х років.Повне відео можна переглянути за посиланням:https://www.youtube.com/watch?v=C0U3kngb-gM&fbclid=IwAR1p-Khca8p0JGdALIan4AiUgHuS5Z2yLTHbpGldROwA-Fw2CpxtWOh__TcКористуючись нагодою, запрошуємо вас поділитись власними домашніми відео з Вінницею минулих років, насамперед 1980-х та 1990-х. Улюблені місця відпочинку, розваги, вулиці, пам’ятники – усе розмаїття міського життя дуже цікаве для розуміння епохи.Записи просимо завантажувати на файлообмінник та надсилати посилання з вашим коментарем на пошту vinnytsia.history@gmail.com. Усі отримані відео будуть опрацьовані та збережені до цифрового архіву майбутнього Музею Вінниці.

Опубліковано Центр історії Вінниці Понеділок, 13 квітня 2020 р.
Попередня публікаціяУ Вінниці за одну добу сталось дві аварії та дві пожежі. Відео
Наступна публікаціяНа Вінниччині до Калинівської центральної районної лікарні привезли засоби спецзахисту. Фото